Voorjaar / Zomer 2024

In de nieuwe lentepatronen vind je zomerse kledingstukken en accessoires uit de voorjaarscollecties van Järbo en Svarta Fåret. Strepen, vlechtjes en kledingsetjes met bijpassende topjes en broekjes zijn helemaal in deze lente. Uiteraard vind je zowel gehaakte als gebreide inspiratie en zijn al onze patronen gratis te downloaden.

Voorjaar / Zomer 2024
Bezig met laden...

Producten: 46

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Koop Voorjaar / Zomer 2024 online bij Eddna.nl – Grote keuze aan garens, breinaalden en nog veel meer

In de nieuwe lentepatronen vind je zomerse kledingstukken en accessoires uit de voorjaarscollecties van Järbo en Svarta Fåret. Strepen, vlechtjes en kledingsetjes met bijpassende topjes en broekjes zijn helemaal in deze lente. Uiteraard vind je zowel gehaakte als gebreide inspiratie en zijn al onze patronen gratis te downloaden.

Producten: 46

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Brei- en haakpatronen voor het voorjaar 2024

In het voorjaar van 2024 bieden wij twee grote collecties van Järbo en Svarta Fåret aan: Archipelago en Summer Breeze. 

 

Summer Breeze 

De lente- en zomercollectie Summer Breeze van Svarta Fåret is als een hete zomerwind. De collectie ademt moderne, Zweedse zomer en bevat zowel trendy kledingstukken als vernieuwende interpretaties van tijdloze klassiekers.Zoals altijd is er een duidelijke speelsheid in materialen, technieken en kleurkeuzes, en met spannende maar eenvoudige structuren, innovatieve designs en interessante contrasten hebben onze ontwerpers kledingstukken gecreëerd voor een unieke brei- en haakervaringen zorgen. Summer Breeze biedt een ongelooflijk breed scala aan ontwerpen en kledingsoorten - of je nu een eenvoudig katoenen zomerjurkje voor het strand nodig hebt, een cool bijpassend linnen setje voor het midzomerfeest of een heerlijke, wollige dikke trui voor de zwoele avonden. Voor de kleintjes hebben we meerdere  gehaakte sets, feestelijke jurkjes en knuffelige vestjes. Stap de frisse zomerlucht in, droom groots en omarm elke inspiratie die Summer Breeze biedt. 

 

Archipel

Met de Archipelago-collectie gaan we naar de Zweedse archipel, kijken vanaf de rotsen uit over de zee en roeien in een houten bootje! De voorjaarscollectie bestaat uit tijdloze vlechten en spannende Fair Isle-patronen. Wij bieden gezellige truien en maritieme patronen - een gehaakte tas, sjaals, sokken en zomertopjes. Een assortiment klassieke kledingstukken die je vele zomers zullen vergezellen. De kleurenschaal is ontleend aan het zand, de rotsen, de versleten zeemanshutten, de zee en de zonsondergang. Zachte natuurlijke materialen zorgen ervoor dat uw kledingstukken mooi verouderen en vele jaren meegaan. Welkom om Järbo op zee te volgen! Gratis te downloaden

 

Alle deze patronen zijn gratis te downloaden.

Alle patronen zijn geheel gratis als PDF te downloaden. Klik op Downloaden wanneer u op de patroonpagina bent en de PDF komt terecht in de map "Downloads" op uw computer, telefoon of tablet. Wil je het patroon in andere talen? Bezoek Ravelry: zowel Järbo als Svarta Fåret hebben daar een pagina met de patronen in alle beschikbare talen. 

Het is ook mogelijk om een ​​printje van het patroon te bestellen. Het kost 2.95 euro en dan krijg je het patroon afgedrukt op mooi papier.  

Koop garen, breinaalden en accessoires Klik op het patroon waar je meer over wilt weten. Daar kun je alle informatie over het patroon lezen in het feitenveld. Patrooninformatie: stekenverhouding, garenverbruik, maten en afmetingen. Als je nog meer wilt weten, download dan het patroon in zijn geheel.

 Je kunt het garen eenvoudig bestellen door de gewenste maat te kiezen. Dan krijg je een automatisch berekend garenverbruik, en uiteraard kun je de kleur van het garen veranderen als je dat wilt. Vergeet niet de breinaalden of haaknaald te kopen die je nodig hebt; je vindt ze in het hoofdmenu. Ook hebben wij alle accessoires die u nodig heeft.

Volg @eddna.nl op Instagram en Facebook zodat je geen enkel nieuws mist. In onze nieuwsbrief krijg je exclusieve previews, inspiratie en nog veel meer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

© 2024 Eddna