Bezig met laden...
ChiaoGoo - breinaalden van wereldklasse!

ChiaoGoo - breinaalden van wereldklasse!

Posted: 24 March, 2022
Writer: Barbara Ingvarsson
Categorie:

ChiaoGoo - breinaalden van wereldklasse!

We zijn blij aan te kondigen dat we nu breinaalden en accessoires verkopen van het premium merk Chiaogoo, bekend om hun stalen en bamboe breinaalden met superzachte kabels. 

ChiaoGoo verwisselbare kabels en naaldpunten zijn beschikbaar in een groot assortiment, van verwisselbare naaldpunten en kabels tot vaste rondbreinaalden en exclusieve sets. Je zult van Chiaogoo houden! 

Waarom zou ik ChiaoGoo gebruiken?

- De metalen naalden zijn van roestvrij staal en hol, waardoor ze licht en fijn aanvoelen.

- De metalen naalden zijn mat geslepen, wat betekent dat ze geen licht weerkaatsen. Dan zie je de steken beter.

- De punten van de metalen naalden zijn perfect puntig zonder te scherp te zijn. Er zijn zowel vaste rondbreinaalden genaamd RED (redelijk puntig) en RED lace (nog puntiger).

- Het metaal is chirurgisch roestvrij staal, volledig allergievrij en veroudert helemaal niet.

- Bamboe in de bamboenaalden is warmte behandeld en heeft een ongelooflijk fijne patinakleur. Bamboe is Mosum bamboe, de hardste bamboe van 1000 verschillende soorten.

- De kabels in RED en RED lace en TWIST zijn gemaakt van staal! Kleine, superflexibele staalkabels bedekt met glanzend nylon creëren een ongelooflijk zachte kabel.

- De kabels in RED, RED lace en Twist zijn "geheugenvrij", wat betekent dat ze niet kunnen opkrullen en oprollen. Hoe je ze ook buigt en opbergt, ze blijven recht. Test het zelf!

- De kabels genaamd Blue X-Flex zijn ZELFS zachter dan de RED / TWIST kabels. Je zou het niet denken, maar het is wel zo. Ze zijn aangepast voor echt kleine omvangen.

- De SPIN-kabels zijn volledig gemaakt van nylon, maar met een uniek detail: ze draaien in de naald. Hierdoor blijft de kabel altijd op zijn plaats! Het is een klein "draaiend deel" tussen de naald en de kabel, volledig onzichtbaar en de overgang is glad en maakt een soepele overgang tussen naald en kabel.

- ChiaoGoo heeft heel veel leuke accessoires: touwhaspels, gereedschapssets, duurzame opberghoezen en stekenmarkeerders... Mis ze niet.

- De sets zijn absoluut van wereldklasse en er zijn veel varianten om uit te kiezen. Als u op zoek bent naar een mixed set breinaalden in alle maten. Kiest u  de SS Complete set, dan heb je ze allemaal! 

 

Nuttige informatie over het uitwisselen van naalden en kabels.

De verwisselbare kabels en naaldpunten van ChiaoGoo zijn verkrijgbaar in een groot assortiment: met vier verschillende tiplengtes en maar liefst negen verschillende kabellengtes maak je rondbreinaalden van 23 tot 150 cm. 

Naaldpunten zijn verkrijgbaar als SPIN (hard, warmt behandeld bamboehout) en TWIST (roestvrij staal). De kabels zijn verkrijgbaar als SPIN (spinning kabel, transparant nylon) en TWIST (rode flexibele staalkabel met nylon omhulsel).

 

Het SPIN bamboesysteem is compatibel met TWIST, zodat je kunt mixen en matchen zoals je wilt. Je kunt dus TWIST kabels gebruiken voor SPIN's naaldpunten en vice versa.

De kabels zijn verkrijgbaar in Mini (M), Small (S) en Large (L). Dit is om de perfecte, onzichtbare overgang te creëren.

 

Mini = Past op naaldpunten tot en met 2,5 mm

Small = Past op naaldpunten van 2.75 t/m 5 mm

Large = Past op naaldpunten vanaf 5.5 mm

 

Er zijn ook adapters zodat je bijvoorbeeld een Large kabel kunt gebruiken in combinatie met een eindnaald waar een Mini kabel voor nodig is.

 

chiagoo_11
© 2024 Eddna