Bezig met laden...
Onze nieuwe favoriet: Nova Eko

Onze nieuwe favoriet: Nova Eko

Posted: 15 May, 2024
Writer: Eddna
Categorie:

Heb jij de populaire Nova Eko al geprobeerd? Zo niet, dan is dit het moment. Nova Eko is Järbo's populaire katoengaren Nova - nu volledig biologisch. Gemaakt van 100% ongemerceriseerd katoen, waardoor het heerlijk zacht, comfortabel en perfect is voor zowel breien als haken. Perfect voor alle lente- en zomerprojecten, kledingstukken als accessoires.

Nu beschikbaar in 52 kleuren

We hebben zojuist nieuwe kleuren toegevoegd en je kunt nu botaniseren in een breed kleurenpalet met maar liefst 52 heerlijke tinten. Wij garanderen dat je hier jouw nieuwe favoriete kleuren zult vinden.

MicrosoftTeams-image_25_

Garninformation

Merk Järbo
Garentype Sport
OEKO-TEX 21.HIN.68030
Gewicht per bol 50 g
Strekkende meter 170 m
Strekkende meter per 100 gr. 340 m
Antal draaden 4
Maat breinaald 3 mm
Stekenverhouding 26 st. x 36 t
Maat haaknaald 3 mm
Stekenverhouding 22 v. x 26 t.
Vezelsinhoud 100% ecologisch katoen
Aantal kleuren 52
Was instructies 40 graden in de wasmachine
Prijs: 2,45 euro 
hero
kasse_7

Geniet van de zomer in stijl met een leuke nieuwe tas!

De zomer komt snel dichterbij en het is tijd om na te denken over zonnige dagen en vooral zomerse brei- en haakprojecten. Wij zijn dol op deze tas in het Strand-patroon, ontworpen door Sidsel Sangild. Het patroon is gemakkelijk te volgen en geeft je een stijlvolle en ruime tas die perfect is voor alles, van picknicks en stranddagen tot winkeluitstapjes en bezoekjes aan cafés. 
Nu kriig je de kit om deze tas zelf te maken op de koop toe als je voor meer dan 49 euro bij ons bestelt. Vergeet niet om hem toe tevoegen aan je winkelmandje. 

© 2024 Eddna