t/m 40% korting op het hele assortiment. Meer informatie vindt je hier

Bezig met laden...
Temperatuurdeken - Deel 4

Temperatuurdeken - Deel 4

Posted: 31 March, 2024
Writer: Rebecca Sköld
Categorie:

Jippie! Tijd voor een wedstrijd!

Vandaag is het 1 april, de dag dat je niemand mag geloven en je constant op je hoede moet zijn. Want wie weet wat er kan gebeuren vandaag. Ik herinner me 1-april grappen van vroeger, die heel onschuldig begonnen met aan elkaar geknoopte veters en zo. En leraren die ons plaagden met ongeplande overhoringen. In de eetzaal van school werd een keer roodgeverfde melk geserveerd. Genoeg gekkigheid dus. Vorig jaar zouden wij juist op 1 april gaan verhuizen. We hebben echt ons best moeten doen onze families ervan te overtuigen dat we echt op die dag gingen verhuizen en graag dan hulp konden gebruiken en niet op een andere dag.

Maar wat geen grapje is, is dat we alweer in de vierde maand van het jaar zijn beland met onze dekens. En wat ook geen grap is, we gaan een wedstrijd houden met mooie prijzen!

Bij mijn deken komt er eindelijk een beetje afwisseling met nieuwe kleuren. Dat geeft het vertrouwen dat eindelijk de lente komt. Zelfs de in rest van de brei- en haakwereld zien we dat het voorjaar wordt. Overal komen nieuwe voorjaars- en zomerpatronen te voorschijn en heel veel nieuwe garens met een explosie van prachtige kleuren zoals nog nooit tevoren.

SS2023-garner-32

Ik wil het ook even hebben over het telkens terugkomende onderwerp waarbij ik verschillende haaknaalden test. In maart heb ik gehaakt met de haaknaald Swing van Addi, een metalen haaknaald met een flink rubberenhandvat. Deze wordt een van mijn favorieten, zowel voor katoen als voor wol. Ik heb gevarieerd in hoe je de haaknaald vasthoudt, dus de zogenaamde pengrip en messengrip. Dus de haaknaald liggend op je hand of onder je hand. En ik vind dat beide methodes goed werken. Dankzij de gebogen vorm van het rubberen materiaal is het een echt ergonomisch gevormde haaknaald. En de leuke knalkleuren maken ze nog leuker! In april zal ik de haaknaald Easy Grip van het merk Pony testen. Dit is een heel bekende haaknaald, die echt bijna overal te koop is. Zelfs hier in de lokale supermarkt.

Virknalar_april

Maar nu komen we eindelijk bij het punt waar je al op zat te wachten. De wedstrijd!

Deze wedstrijd houden we in de Facebook groep “Temperaturfilt 2024 med Svarta Fåret - Throw a Temperature”. Daar zal een vastgezet bericht staan waar je, om mee te doen bij de wedstrijd, een kommentaar bij mag schrijven over het aantal kleuren je tot nu toe al gebruikt hebt in je deken.

En wat kun je winnen? De eerste prijs is een prachtige grote projecttas (of hockeytas als je wilt) van Muud. Gemaakt van gerecycled katoen met een rits om de tas dicht te doen en aan de binnenzijde een met een ritsje afsluitbaar extra vak. 5 verschillende prints en degene die wint mag vanzelfsprekend zelf kiezen. Deze tas heb ik zelf ook en ik kan jullie vertellen: ”Ze is fantastisch!” Zoals ik al zei echt lekker groot. Groot genoeg om alle 20 kleuren voor je deken erin te bewaren en de deken in wording past er ook nog bij. De perfecte plek om je deken in op te bergen voor de rest van het jaar. Makkelijk om als schoudertas mee naar buiten te nemen als de zon weer schijnt en het eindelijk weer wat warmer wordt. Een perfecte tas om de goede kleur garen eruit te vissen die je nodig hebt om die temperatuurkleur te haken terwijl je van een kop koffie of thee geniet in de schaduw.

4176-05
4174-01-web
4175-02
4173-01

Mocht je niet het geluk hebben deze tas te winnen, misschien is een van de troostprijzen wel voor jou! Want we delen ook nog 5 kleinere prijzen uit. Deze winnaars mogen 2 bolletjes garen uitzoeken voor hun deken in de kwaliteit waarmee zij hun deken haken.  Het bericht vind je HIER, klik en doe mee!

Hieronder zie je mijn eigen deken, het is altijd leuk om die van jullie te zien!

Zoals je ziet heb ik nog niet alles aan elkaar gehaakt. De kat, die vorige maand op de foto stond, heeft deze keer “meegeholpen”... Even heel diep ademhalen en dan begin ik weer opnieuw. Echt, alles wat ik de vorige maand aan elkaar heb gehaakt, heeft ie in een onbewaakt ogenblik, uitgehaald. Ik moet me goed voor ogen houden dat de kat eigenlijk heel lief is...

Temperaturfilt_april

Ik wens jullie een goede aprilmaand en pas vandaag op, vertrouw niet alles wat je hoort en ziet.

/Rebecca.

© 2023 Eddna