Bezig met laden...
midsommar-utan-text

Midsommar - De nieuwe collectie van Järbo

In de collectie Midsommar nodigt Järbo je uit voor een gezellig zomerfeest met familie en vrienden. Een feest als de natuur het mooist is en de dag het langst - Midsommar. Dek de tafel buiten en vier dit feest samen. We maken kransen voor in ons haar, gemaakt met de traditionele 7 soorten verschillende bloemen die op de dag zelf gezocht en geplukt moeten worden. Geniet van de magische midzomernacht waar de zon niet ondergaat en je de hele avond lekker buiten zit.

Dit gevoel van natuur, samen buiten zijn, bloemen en natuur vind je terug in deze geweldige collectie met spannende details in de patronen zoals structuur, bloemen, ajourpatronen gecombineerd met tricosteek partijen om te ontspannen. Zachte heerlijke zomerkleding voor overdag en in de avond als het afkoelt. Alles van truien, topjes, vestjes, sjaals en de liefste kinderkleertjes. Laat ons je meenemen op een echt Scandinavisch avontuur.  #järbomidsommar

midsommar-landing-2

Tip of lijn

Stekenverhouding: Brei of haak altijd eerst een proeflapje om de zien of de stekenverhouding klopt. Klopt deze niet probeer dan dikkere of dunnere naalden. Klopt de stekenverhouding niet kan dit de vorm en maat van het project beïnvloeden.

Markeren: Markeer met bijvoorbeeld een pen de maat die u breit of haakt voor het gehele project, dan is het beschrijving makkelijker te volgen.
Diagram: Overzichtelijker wordt het tijdens het werken als een liniaal wordt gebruikt om aan te geven aan welke regel in het diagram gewerkt wordt.

Bewegingsruimte in het kledingstuk kan verschillen afhankelijk van het type en de vorm van het stuk. Om de juiste maat te vinden raden wij u aan eerst dicht op uw lichaam uw maten op te meten. Daarna beslist u zelf welke maat u wilt maken voor uw kledingstuk en hoeveel bewegingsruimte u wilt. De schetsen in het patroon met afmetingen kunnen u helpen in uw keuze.

Blokken en wassen. Kleuren kunnen in de was doorlopen als het te lang vochtig is. Let extra op met kleuren met hoog contrast. Maak het werkstuk vochtig, graag met een spuitflesje, druk voorzichtig het overschot aan water eruit door het werkstuk in een handdoek te rollen. Leg het werkstuk plat en laat het drogen, span het eventueel op in de grote van de aangegeven maten.

© 2024 Eddna