Bezig met laden...
banner_cp8_-_ny

Vele leuke nieuwigheden

Deze herfst bieden we twee geweldige herfstcollecties van Järbo en Svarta Fåret aan, in totaal 50 nieuwe brei- en haakpatronen die geheel gratis bij ons te downloaden zijn.  
Daarbij hebben we het magazijn gevuld met superfijne nieuwigheden van muud en een heel nieuw merk met naalden en accessoires: Lantern Moon!

Koop meer - bespaar meer 

Om al deze mooie nieuwigheden voor de herfst te vieren bieden we je een leuke korting aan als je garen en accessoires bestelt. De korting geldt op het hele assortiment en je hele winkelmandje. Vergeet de code onderaan niet te gebruiken bij de kassa. De aanbieding geldig tot 28/9, zolang de voorraad strekt met uitzondering van muud en Manos del Uruguay

60_rabatt_4_

Svarta Fåret

Verwelkom de gebreide en gehaakte herfstcollectie van Svarta Fåret, Cosy Fall! We hebben cool gecombineerd met stijlvol, kleur met neutraal en gezellig met spannende nieuwe silhouetten. Veel van de kledingstukken zijn dubbeldraads gebreid, voor extra warmte en gezelligheid. 

Järbo Bruk

In de herfstcollectie Bruk zoekt  Järbo zijn wortels in sluimerende molensteden en buiten gebruik gestelde fabrieken. En in het donker daar vinden we sprankelende kleuren en in totaal 23 nieuwe patronen van bekende scandinavische ontwerpers. Hieronder zie je ook een aantal van de garen die gebruikt zijn in de collectie.

LM

Nieuw: Lantern Moon

Modieuze, harde en zijdezachte houten naalden ontworpen door kunstenaars in ethisch geteeld ebbenhout. Daarnaast accessoires als elegante scharen, breiopbergers in zijde en mooie meetlinten. En schattige schapen!

bella

Nieuw: Meer luxe opbergers 

Ons favoriete merk voor exclusieve opbergers brengt vele spannende nieuwigheden uit. Kijk naar de ronde tas Bella, zo ongelooflijk mooi...

select4

Nieuw: Gekamd wol in 7 nieuwe kleuren 

Na het succes van de natuurwitte zweedse wol (Järbo Select No 6) vullen we dit nu aan met kleur. Alle zeven nieuwe vrienden zijn nu te koop en klaar om mee te breien!

Untitled_design_8_

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Nieuws, previewd, aanbiedingen: alles op een plaats. Daarnaast krijg je 10% korting bij de volgende koop. Natuurlijk meld je je aan!

Meer leuks in de herfst

sf-cozy

Svarta Fåret's herfstcollectie 

5 september komt onze nieuwe herfstcollectie uit, namelijk Svarta Fåret's Cozy Fall. Trendy ontwerpen, eenvoudig breiwerk en kledingstukken die je meteen wilt gebruiken. 

Maandpatroon

Iedere maand komen er meerdere leuke patronen uit van zowel Järbo als Svarta Fåret. Hou dit in de gaten op onze instagramaccounts: @eddna.nl, @svartafaretgarn och @jarbogarn

raggi_1x1

Nieuwe kleuren

Wij komen met vele nieuwe kleuren in vele populaire garnkwaliteiten en massa's sokkengaren onder socktober. Daarnaast komen er vele leuke knit-alongs. Meer hierover komt in de herfst!

© 2024 Eddna